NetSuite Business Development Representative (BDR) – Rsult ERP B.V.

Vanwege ambitieuze groeiplannen zijn wij op zoek naar een Business Development Representative ter uitbreiding van ons salesteam. Ben jij gedreven, commercieel ingesteld en ben jij klaar om jouw carrière in business development te starten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Business Development Representative lever je een belangrijke bijdrage aan het waarmaken van onze groeiplannen; jij gaat je bezig houden met het uitbreiden van onze klantenportefeuille op basis van een strategisch salesplan.

Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het proactief identificeren en kwalificeren van potentiële klanten en nieuwe zakelijke kansen in de markt door middel van marktonderzoek, leadgeneratiecampagnes en netwerken tijdens verschillende events;
 • Het verstrekken van relevante informatie over NetSuite oplossingen en plannen van afspraken en demo’s;
 • Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met potentiële klanten via verschillende communicatiekanalen;
 • Het vergroten van de naamsbekendheid van Rsult door middel van strategische outreach in samenwerking met de collega’s van sales en marketing;
 • Zorgvuldig documenteren van leadinformatie en interacties in het CRM-systeem.

Wat bieden wij?

Rsult streeft naar fantastisch werkgeverschap. Wij zijn ons ervan bewust dat vrijheid, ruimte voor zelfontplooiing en eigen verantwoordelijkheid essentieel zijn voor jouw werkplezier. Omdat we een snelgroeiende organisatie zijn leren we dagelijks van elkaar. We streven naar een werkomgeving waar iedereen zijn steentje bij draagt op een manier die bij hem of haar past. Naast het harde werken genieten we middels verschillende activiteiten met elkaar van de behaalde successen.

Naast een hele toffe baan in een jong, enthousiast en groeiend team, bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een jaarcontract welke bij goed functioneren wordt voortgezet voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris gelegen tussen € 2.500,- en € 4.000,- afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
 • Een combinatie van werken vanaf ons kantoor in Eindhoven met remote;
 • Een pensioenregeling zonder verplichte medewerkersbijdrage;
 • Een laptop en telecomvergoeding;
 • Een goede werksfeer waar mensen zichzelf kunnen zijn.

Wat verwachten we van jou?​

Wij zoeken naar een nieuwe collega die commercieel inzicht heeft, maar vooral nieuwsgierig is, een ‘get the job done’ mentaliteit heeft en zich graag wil ontwikkelen op het gebied van sales.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 0-1 jaar relevante werkervaring,
 • Je hebt affiniteit met leadgeneratie en bedrijfsprocessen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven;
 • Je kunt op een professionele en efficiënte manier communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in zowel Nederlands als Engels.

In jouw rol heb je voornamelijk via de digitale wegen contact met potentiële klanten. Je houdt van de uitdaging om zoveel mogelijk afspraken te maken en vindt het leuk om interactie te zoeken met beslissers in organisaties. Je krijgt energie van het overtuigen van een prospect om een afspraak te maken met Rsult en laat je niet uit het veld slaan door een afwijzing.

Kennis van ERP en/of Oracle – NetSuite is een pré, maar niet noodzakelijk. Het onboardingprogramma zal deels gericht zijn op het verkrijgen van de benodigde skills voor de uitoefening van jouw functie.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rsult, een tech-loving en probleemoplossende onderneming waarbij wij onze klanten helpen om op lange termijn waarde toe te voegen middels de implementatie, doorontwikkeling en onderhoud van Oracle NetSuite ERP en CRM cloud software. We werken internationaal vanuit onze vestigingen in Nederland (Eindhoven en Groningen), Londen, Brno, Kaapstad en Johannesburg.

Iets voor jou?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Wij zien jouw CV en bijbehorende motivatiebrief graag tegemoet. Heb je vragen of deze vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Joyce Velzeboer (HR manager) via telefoonnummer 06 89 97 14 46.

Get in touch!

Joyce Velzeboer

Share