Simpel koppelen met één interface

Partners verkopen de Databrydge whitelabel aan hun klanten. Op deze manier kunnen zij koppelen met één interface en daarmee direct koppelen met alle onderliggende pakketten.

Smart Event Manager

Klanten van Smart Event Manager kunnen gebruik maken van de brydge die Databrydge heeft gebouwd. Met deze koppeling kunnen journaalposten automatisch gelinkt worden aan administraties.

Website

Virtuagym

Onze partner Virtuagym levert fitness software. Databrydge zorgt voor een koppeling van facturen aan alle boekhoudpakketten.

Website

Gastrofix

Gastrofix levert kassasystemen voor de horeca. Klanten van Gastrofix kunnen gebruik maken van de softwarekoppeling van Databrydge, waarmee de kassasystemen worden gelinkt aan de boekhouding.

Website

Lyanthe

Lyanthe biedt haar klanten verschillende oplossingen om over te stappen op digitaal boekhouden. Hun klanten kunnen gebruik maken van een koppeling gebouwd door Databrydge. Deze koppelt de software van Lyanthe aan bijvoorbeeld Twinfield en Unit4.

Website

ACA

Voor ACA heeft Databrydge een koppeling gebouwd waarmee kassasystemen eenvoudig aan boekhoudsystemen gekoppeld kunnen worden.

Website

Word ook partner van Databrydge!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een koppeling binnen uw bedrijf? Neem dan contact op voor vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten.