Skip to content

Medior PHP Developer

Databrydge B.V. is ter uitbreiding van hun team (in Zwolle en Eindhoven) op zoek naar ervaren developer met oog voor detail! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waar geen dag hetzelfde is? Ben jij iemand die zichzelf uit blijft dagen om doelstellingen te behalen en geen uitdaging uit de weg gaat? Vind je het belangrijk om een hoge mate van vrijheid te krijgen in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen? Dan biedt Databrydge jou een prachtige rol binnen hun groeiende en innovatieve organisatie. 

Your challenge as a PHP Developer? 

Zij zijn op zoek naar ervaren PHP Developers die een bijdrage gaan leveren aan de constante doorontwikkeling van de maatwerk koppelingen en meebouwt aan het Databrydge platform. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de service richting klanten en het is belangrijk dat jij dit aspect ook belangrijk vindt.

Wie ben jij?

Databrydge is op zoek naar jou als je voortdurend op zoek bent naar uitdaging om je eigen doelstellingen te bereiken. Jij haalt voldoening door aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling in je vak en wil jouw prestaties dan ook blijven verbeteren. Je bent in staat om structuur aan te brengen en overzicht te houden op je werkzaamheden. Je bent gedreven en servicegericht en altijd op zoek naar efficiënte en klantgerichte oplossingen. Je krijgt energie van werken in teamverband, maar werkt ook graag zelfstandig. 

Daarnaast neem je mee:

 • 2-6 jaar ervaring met PHP Framework; 
 • ervaring met API’s, Laravel en AWS is een pré;
 • heb je affiniteit met en kennis van digitale boekhoudpakketten, dan heb je zeker een streepje voor (pré); 
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift. De Engelse taal is daarbij een pré; 
 • je bent woonachtig in een straal van 50 km rondom Zwolle of Eindhoven.

Wat wordt je geboden?

 • een uitdagende functie van 32-40 uur per week. Mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • de kans om mee te groeien in een dynamische organisatie binnen een gemixt team van Junior en ervaren Developers;
 • Marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en gebleken geschiktheid;
 • 28 vakantiedagen op jaarbasis;
 • secundaire arbeidsvoorwaardenpakket: vergoeding van de reiskosten, laptop van de zaak, goede trainings- en doorontwikkelingsmogelijkheden.

Waar ga je werken?

Databrydge specialiseert zich in het financiële domein. Databrydge koppelt voor zijn klanten de (financiële) software met elkaar. Variërend van kassasystemen tot boekhoudpakketten. Door de koppeling van software, vervangt Databrydge handmatige taken door een optimale automatische workflow. Dit maakt Databrydge tot een veelzijdige tool die tijdbesparend werkt.

Interesse?

Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Bart Vaessen via Bart@databrydge.com

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer meteen met onderstaand formulier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Upload je bestanden hier (CV, foto)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.